Credit rapid de la persoane fizice

Împrumut de la persoane fizice

Uneori se întâmplă că aveți nevoie de bani și nu le puteți lua din bancă (de exemplu, o istorie de credit necorespunzătoare sau pur și simplu banca a refuzat să vă considere insolvabilă). În acest caz, mulți încep să caute alte locuri unde puteți împrumuta bani, de exemplu de la persoane particulare. Pe piața romana, un împrumut onest este un produs financiar relativ nou. Acum, persoanele care acordă împrumuturi pot fi găsite cu ușurință în anunțurile din ziare și pe Internet.

Credit de la persoane fizice

Schemele în care veți obține un împrumut sunt foarte diferite, pornind de la faptul că documentează în mod oficial un împrumut cu o persoană și încheie cu un aranjament informal unde tu și plătești o sumă mare de bani. Principalul avantaj al acestui tip de împrumut este viteza tranzacției și necesitatea unui set minim de documente, adesea este de ajuns doar un pașaport. Și dacă puteți oferi garanții, atunci suma creditului poate fi mult mai mare.
Desigur, nu se face fără minusuri în acest tip de împrumut:

  • rata dobânzii unui împrumut de la o persoană fizică va fi mai mare decât cea a unei bănci;
  • există o mare șansă că veți da peste înșelători.

Se recomandă în momentul întocmirii unui astfel de împrumut să se negocieze în prealabil toate clauzele contractului și să nu se semneze fără a fi examinat, să se verifice cu atenție rata dobânzii, suma, pedeapsa pentru neplată și așa mai departe.

Sumele pe care le oferiți pentru un împrumut pot depăși în mod semnificativ ceea ce aveți nevoie, în avans, gândiți-vă cum vă veți da datoria, dacă puteți întârzia reangajări și rezolvați această problemă va fi mult mai dificilă decât în cazul unei bănci. Dacă aveți o mașină atunci puteți lua în considerare posibilitatea de a lua un împrumut în caseta de amanet a mașinilor, unde puteți primi bani pentru siguranța mașinii.

În general, vă sfătuim să studiați mai atent produsele din toate băncile din orașul dvs., cu o cantitate foarte mare de produse financiare, o șansă foarte mare de a lua un împrumut în bancă, care este o opțiune mai sigură decât să lucrați cu persoane fizice.

Credit rapid de la persoane fizice

Vezi mai multe aici: