Credit rapid fără garanții

Imprumuturi negarantate online

Scopul împrumuturilor negarantate este acela de a vă oferi accesul la finanțarea necesară pentru dvs. sau familia dvs. pentru a repara casa sau apartamentul, de exemplu, fără a fi nevoiți să vă ipotecați proprietatea sau casa ca garanție că veți plăti la timp ratele de rambursare a datoriilor.

Aceste tipuri de împrumuturi sunt de mai multe feluri, care diferă în termeni, timp și sumă de rate. Dobânda acumulată depinde în întregime de mărimea împrumutului, sumele mai mari având rate ale dobânzii mai mici, termen, rating de credit și istorie. Acestea din urmă pot garanta rate ale dobânzii extrem de scăzute. Deoarece istoria dvs. de credit bun spune băncii că sunteți impecabili în plăți.

Imprumuturi negarantate

În general, acest împrumut negarantat este în pericol pentru bancă, deoarece nu garantează pentru nimic că va putea recupera suma datorată de către client, în cazul în care, din diverse motive, este împiedicat să își îndeplinească obligațiile financiare față de bancă. Acesta este și motivul pentru care creditele negarantate sunt date foarte rar persoanelor cu istoric de credit rau. Dar dacă se întâmplă acest lucru, ratele dobânzilor sunt într-adevăr extrem de mari pentru servicii.

În Romania, din păcate, sunt distribuite în principal împrumuturile rapide și numai pentru consumatori și nevoile urgente. În astfel de cazuri, selectați numai companii cu reputație.

Aceste credite sunt două tipuri:

Rata fixă. Ele vă dau posibilitatea de a planifica lucrurile în timp fără nici o problemă.

Cu rată variabilă a dobânzii. Ele se întâlnesc mai rar pentru că nu le place din cauza nesiguranței pe care o oferă.Vezi mai multe aici: