Imprumut fără garant

Online credit on-line fără un garant sau nevoia de garanție

Dacă doriți să obțineți credit online fără un garant, aici puteți găsi oferte de la furnizori rapizi de numerar în Moldova. Creditele pe care le prezentăm vor fi pentru o anumită perioadă de grație, este necesară doar o carte de identitate valabilă, nu trebuie să fie garantate cu un garant extern și au o rată a dobânzii de 0%.

Atunci când aplicați pentru un birou real sau online pentru un împrumut rapid fără un garant, completați un formular standardizat și sunteți aprobat pe baza unei verificări minime a datelor.

De exemplu, dacă sunteți adult, dacă aveți un act de identitate, dacă aveți un venit permanent etc. Totul de la început până la aprobarea dvs. durează câteva minute. Formularul este o formă în care îți completezi numele, adresa de e-mail, tipul de credit pe care dorești să îl primești, suma împrumutului și timpul pe care îl poți rambursa. Puteți renunța după depunerea cererii, odată ce vă simțiți confortabil, și în termen de două săptămâni de la semnarea contractului.

Credit fara garant

Majoritatea băncilor corecte oferă o altă opțiune pentru a vă ușura situația atunci când vă aflați într-o dificultate financiară. Dacă ați împrumutat un credit de la o bancă și l-ați returnat la timp, dar nu faceți acest lucru în termenul stabilit, banca vă poate da și un al doilea credit pentru a rambursa primul. Majoritatea companiilor legitime oferă clienților cu o bună istorie de credit reduceri și programe preferențiale de care beneficiază.
Criteriile pe care trebuie să le îndepliniți sunt relativ similare în diferite bănci sau companii pentru împrumuturi rapide:

  • Trebuie să aibă vârsta de 18 ani
  • Trebuie să aibă un venit constant care vă va permite să rambursați împrumutul.
  • Nu trebuie să aveți un istoric de credit negativ, deoarece reprezintă cel mai direct comportament uman în ceea ce privește împrumuturile.

Acestea sunt doar câteva dintre ele, dar principalii și cei mai importanți indicatori pe care toți creditorii le acordă atenție.Vezi mai multe aici: