Unificarea creditelor

Când să-mi unesc creditele?
Unirea imprumuturilor

Cel mai rapid răspuns este: atunci când este mai profitabil și / sau când este complicat și dificil de a servi deoarece există câteva scadențe diferite. Împrumutarea creditelor este o practică din ce în ce mai frecventă și printre motivele principale pentru retragerea unui credit rapid. Iată cum puteți evalua dacă consolidarea creditelor este o opțiune adecvată în cazul dvs.:
Ce este unirea creditelor?

Aceasta este o combinație de mai multe credite într-un credit unic, practic nou. Beneficiile sunt că în acest caz, de obicei, obțineți condiții mai bune. Un alt lucru este că veți avea o singură tranșă de plată în loc de câteva. De asemenea, poate fi considerat un credit de refinanțare. De obicei, un credit de consolidare este asociat cu costuri lunare mai mici pentru a acoperi datoriile de credit, ratele dobânzilor mai mici, gestionarea mai ușoară. Desigur, toate depind și pot fi valabile sau nu cu instituția de la care veți obține împrumutul. Pentru anumite companii sau bănci cu ritm rapid, este posibil ca sumele mai mari să fie și să aibă nevoie de un garant sau de un gaj sau de ipotecă.

Sfaturi suplimentare

Există, de asemenea, mai multe reguli pe care trebuie să le urmați atunci când uniți creditele. Nu este bine să fii ispitit cu un termen lung de rambursare dacă îți poți permite rate mai mari.
Desigur, acest lucru va ușura bugetul dvs. lunar, dar costul final al împrumutului va fi mai mare. Acordați atenție taxelor la negocierea refinanțării și la care din împrumuturile dvs. meritați refinanțarea. De exemplu, dacă aveți un credit de dobândă zero, nu aveți logică să o includeți. Iar odată ce ați terminat acest proces, nu vă grăbiți să luați un nou împrumut.

Unirea imprumuturilor

Este bine să vă apropiați de acest proces, de exemplu, pentru că doriți să reduceți rata dvs. sau pur și simplu pentru că sunteți în căutarea de confort. În același timp, este de dorit ca întotdeauna să se analizeze sugestiile diferitelor instituții de credit înainte de a viza o anumită instituție.

 

Vezi mai multe: